Jdi na obsah Jdi na menu
 


Historie

13. 5. 2007

HC ANAVI CHRUDIM

Asi od ledna 2006 sestra začala čím dál tím více času trávit na počítači a mě zajímalo, co důležitého tu dělá. Zeptala jsem se a ona mi ukázala stránky Hockey Areny (HA). Nedalo mi to a v březnu jsem se zaregistrovala. 3.března 2006 bylo založeno mužstvo HC anavi chrudim v VIII.120 lize. Stadion jsem pojmenovala bluesky a toto jmeno nese dodnes. Jeho kapacita je prozatím 4200 míst. Mužstvo má 33 hráčů ve věku 19 až 30 let. Hrají v něm dva hvězdní hráči - Tomáš Gróf, za kterého jsem zaplatila 42 560 827, hvězdu získal na začátku 16.sezóny, a Ignác Cintula, který mě stál 16 480 000 s hvězdou.
Na HA jsem vstoupila na konci základní části 10.sezony a skončila jsem ve čtvrtfinále. Následující sezónu tým v základní části skončil na pátém místě a v play-off na čtvrtém. Dvanáctou sezónu se do play-off nedostal, skončil na deváté příčce. Třináctá sezóna skončila o něco lépe - v základní části bylo mužstvo na sedmém místě a v play-off uhrálo místo třetí. Čtrnáctou sezonu jsme skončili o dvě příčky výš, tedy na pátém místě, a play-off HC anavi chrudim vyhrálo. Postoupilo do VII.60 ligy. Bohužel zde na ostatní nestačilo a patnáctá sezóna pro nás skončila na sestupovém třináctém místě. Tým se vrátil zpět do VIII. ligy a šestnáctá sezona, dalo by se říci, začala fajnově. Vyhrál dvacet zápasů, jeden remizoval, jeden vyhrál v prodloužení, dva prohrál v prodloužení a pět jich prohrál, v tabulce klesl na čtvrtou pozici. Na první místo ztratil 10 bodů. Čtvrtfinále jsme si zahráli s
HC Lord HOvnousek. První zápas jsme doma prohráli 2:3 a venkovní jsme bohužel prohráli v prodloužení stejně tak. Do konce sezony si zahrajeme přátelské zápasy a budeme doufat v lepší příští sezonu.
 
Trochu té statistiky:
 počet členů fanclubu
2037 
 
počet bodů 67
 vstřelených golů 90
 obdržených golů 36
 
hráč Petr Vácha
se umístil na 7.místě v kanadském bodování obránců
 hráč Tomáš Gróf
 se umístil na 3.místě v kanadském bodování ligy 
 hráč Tomáš Gróf se umístil na 4.místě v hodnocení nejlepších střelců ligy 
 hráč Jiří Novák se umístil na 3.místě v kanadském bodování obránců
 
hráč Ctibor Schwarz se umístil na 6.místě v kanadském bodování ligy 
 hráč Ctibor Schwarz
se umístil na 8.místě v hodnocení nejlepších střelců ligy
 hráč Torkel Gjonnes
se umístil na 1.místě v hodnocení nejlepších brankářů ligy 

 hvězdní hráči týmu: Ignác Cintula, Ctibor Schvwarz, Tomáš Gróf, Jiří Novák

sedmá sezona
osmá sezona
devátá sezona