Jdi na obsah Jdi na menu
 


17.sezóna - moje sedmá

13. 5. 2007
  • Nakonec jsme se museli spokojit se čtvrtým místem. Doma jsme prohráli 0:1 a 0:1, venku jsme vyhráli 0:1.
  • Třetí, rozhodující semifinálový souboj na ledě soupeře. Střely na bránu 27:30, počet vyloučených 10:1. Útočníkům se asi finanční odměna a postup do vyšší ligy zdáli málo, neboť jediný gól, který jsme dali až ve 42.minutě, vstřelil obránce. Prohráli jsme 2:1 a zahrajeme si o 3.místo s HC Lord HOvnousek.
  • Druhý semifinálový zápas jsme hráli na domácím ledě a hráči se celkem snažili. Před vyprodaným stadionem jsme vyhráli 2:1.
  • První semifinálový zápas jsme odehráli na ledě soupeře HOFI Adamart. Z jedenácti přesilových her jsme dokázali využít jen dvě. Soupeř si zahrál jen dvě přesilové hry, ale dal nám dvě branky v druhé třetině a ve třetí také. Štěstí nám nepřálo, neboť jsme prohráli 4:3. Doufejme, že domácí zápas se nám povede a ještě jednou se podíváme na led soupeře.
  • play-off jsme začali venku výhrou 2:3 v prodloužení a doma jsme soupeře porazili 2:1 v druhém prodloužení.
  • Poslední dva zápasy jsou za námi. Venku jsme vyhráli 0:8 a doma jsme remizovali 0:0. Základní část jsme zakončili na pátém místě. Čtvrtfinále play-off si zahrajeme s Hc B*O*B*Ř*I Valašske Meziřiči, s kterými jsme jednou prohráli 1:4 a podruhé vyhráli 2:3.
  • Předposlední týden základní části začal prohrou 4:1 a 2:6. Dvacátý sedmý ligový zápas jsme venku vyhráli 2:3. Poslední ligový zápas tohoto týdne jsme přivítali první tým ligy a v prodloužení jsme mu podlehli 2:3. V tabulce si držíme páté místo. Ale poslední dva zápasy rozhodnou z jakého místa postoupíme do play-off.
  • Jednadvacátý ligový zápas jsme doma vyhráli 3:0, následující den jsme venku vyhráli 0:6, další venkovní zápas skončil v prodloužení naší výhrou 2:3 a týden jsme zakončili doma 4:2. V tabulce postoupili o jednu příčku výš - jsme na pátém místě.
  • Nový týden jsme začali venku prohrou 2:1 a doma jsme remizovali 2:2. V tabulce jsme klesli na šesté místo a body jsou tak těsné, že bychom si ani play-off zahrát nemuseli. Druhá půlka týdne vypadá lépe - doma jsme vyhráli 4:2 a povyskočili jsme na pátou příčku v tabulce. 20.kolo jsme venku prohráli 2:1 a opět jsme na šestém místě.
  • Čtvrtý týden této sezóny, po malé úpravě týmu, začal prohrou 3:0 a říkala jsem si, že jsem udělala špatně. Ale nechala jsem hráče hrát v této sestavě dál. a vyhráli jsme 9:0. Další zápas jsme vyhráli 0:1. V pátek jsme si zahráli s týmem na třetí příčce v tabulce a bohužel jsme prohráli 1:5. Čtvrté místo jsme si udrželi.
  • Třetí týden začal dobře - venku jsme vyhráli 4:5 a doma 3:1. Jedenácté kolo jsme vyhráli 2:3. Následující zápas jsme byli poraženi silným soupeřem 1:4. V tabulce jsme se vyhoupli na čtvrté místo.
  • V 5.kole náš tým vyhrál 4:1, šesté kolo jsme vyhráli 1:3. V sedmém ligovém zápase jsme zvítězili 9:0, osmý zápas skončil naší prohrou 3:4.
  • Nová sezona začala přátelskými zápasy, jeden jsme remizovali 2:2 a druhý vyhráli 0:4. První a druhý ligový zápas jsme vyhráli 0:1 a 6:1. Přátelák jsme opět remizovali, nyní 3:3. Třetí zápas jsme vyhráli 2:3 v prodloužení a čtvrtý jsme prohráli 5:3.

______________________________________________________________________

11.7.
hráč
Tomáš Gróf
se umístil na 1.místě v hodnocení nejlepších střelců ligy
hráč Tomáš Gróf se umístil na 1.místě v kanadském bodování ligy
hráč Vítězslav Sýkora se umístil na 8.místě v hodnocení nejlepších střelců ligy


Stav k 16.7.:
 
  Statistiky nejlepších hráčů:
Jméno                 Věk    Gól    Bod
Tomáš Gróf          24       36      52
Vítězslav Sýkora  28       18      26
Ctibor Schwarz     24       12      19
Rolf Bellon           23        8       19
Petr Vácha           28         2      14
Ignác Cintula - 16 zápasů - úspěšnost 91,9%
Torkel Gjonnes - 19 zápasů - úspěšnost 93,9%

Počet členů fanklubu 2238 (+15)

Počet hráčů 28

Hvězdní hráči mužstva: Ignác Cintula (*), Ctibor Schwarz (*), Tomáš Gróf (***), Jiří Novák (*), Torkel Gjonnes (*)

4.6. trochu jsem poupravila sestavu - někteří hráči byli přesunuti v rámci jedné formace, jiní z jedné do druhé
   Náš stadion - Bluesky - má kapacitu 4500 míst a rozhodla jsem se rozšiřovat tréninkové prostory alespoň na 50%. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář